Ha elkezdi használni a Moksa Cseppet, meg fogja tapasztalni jótékony hatását. Segítve családját, barátait, ismerőseit, mesélni fog tapasztalatairól, ezzel már meg is kezdte áldásos tevékenységét, munkáját. Ez a munka, ez a segítés pénzkereseti lehetőség is lehet az Ön számára.

 

 

Ha velünk tart és csapatunk tagjává válik, akkor lehetőséget kap termékeink továbbajánlására. Jó termékeket forgalmazó MLM cég fontos része bármilyen modern társadalomnak, mert többek közt folyamatos jövedelmet biztosít 100 – 150 millió ember számára a világon.

Az üzletépítés nem egyenlő a házalással, mint azt sokan tévesen gondolják, már csak azért sem, mert a fogyasztók a törvény szerint közvetlenül a cégtől vásárolnak, és nem a termékforgalmazótól. A forgalmazó hivatalosan csak ajánlja a terméket mások figyelmébe. A modell működik! A jól felépített jutalékrendszer segítője lesz az ajánlásnak, a teljesítménynek. A szponzor dolga nem más, mint elvégezni az ajánlást, felépíteni a hálózatot és megtanítani az ajánlóinak, hogy ha Ők is ezt teszik, meglesz a jutalmuk.

 

 

Valójában mennyi is az a jutalék, jutalom, amit nyugodtan nevezhetünk kiegészítő-, vagy akár főállású jövedelemnek is? Nézzünk egy egyszerű, könnyen megvalósítható példát:

  • Ha Ön beszél néhány ismerősének a termékeinkről és az általuk nyújtott lehetőségekről, akkor nem csak Fogyasztókat, hanem Ajánlókat is szerezhet magának (1. szint).
  • Az 5 ajánló szintén csatlakoztat 5-5 ajánlót a saját csapatához, és Ön jól megismerteti a termékeket, valamint a marketing tervünket (2. szint), akkor létrejön egy 25 fős csapat Ön alatt.
  • Amennyiben az újabb 125 ajánlót is lelkiismeretesen gondozza, segíti, tanítja (3. szint), akkor kibővül a csoportja 625 főre (4. szint),
  • Saját tapasztalatomból kiindulva biztatom Önt a 3125 fős csoport elérésére (5. szint).

Amennyiben Ön egy karizmatikus egyéniség, akkor ezt könnyedén meg tudja valósítani.

Bencze Ilona
Cégtulajdonos, ügyvezető

 

 

A jutalékot (regisztrációs) csomagokkal számoljuk az alábbi példánkban
(5 * 5 * 5 * 5 * 5) munkatárs esetén, 5 mélységben:

JutalékszintekAjánlók száma Jutalékösszeg / CsomagÖsszesített jutalék
1. szint5(1 x 5) x (jutalékegység)≈ 88 EUR
2. szint25(5 x 5) x (jutalékegység)≈ 442 EUR
3. szint125(25 x 5) x (jutalékegység)≈ 2210 EUR
4. szint625(125 x 5) x (jutalékegység)≈ 11012 EUR
5. szint3125(625 x 5) x (jutalékegység)≈ 55268 EUR
Összesítés3905(781 x 5) x (jutalékegység)≈ 69062 EUR
 

[A példánkban szereplő összesített jutalék kerekített összegekkel szerepel. Minden termék 7,4%-os egységenkénti jutalékösszeggel kerül szintenkénti visszaosztásra, (+2 üveg, 50% ajándékba multipack csomag vásárlása esetén). A jutalékjóváírás két feltétele havi egy új regisztrált személy csatlakoztatása a rendszerhez, illetve egy 4+2-es vagy nagyobb csomag megvásárlása] 

Legyen csapatunk tagja, érezze jól magát és hozzunk létre együtt egy harmonikus, szép jövőt! Jelentkezzen Ajánlónak!

 

Jelentkezés ajánlónak / regisztráció >>>

 

*Ha kérdése lenne az általunk ajánlott lehetőségről, az értékesítéssel kapcsolatban  írjon az info@mokshazrt.at e-mail címre, vagy keressen bennünket az impresszum menüpontban található elérhetőségek bármelyikén.