Mindig 500 felett !

Üdvözlöm!

Célom, hogy az emberiség 1%-át minél rövidebb időn belül legalább az 500-as tudatossági szintre eljuttassam.

Bencze Ilona vagyok a Moksa termékek feltalálója és a termékekhez szorosan kapcsolódó küldetés motorja. Az elmúlt 11 évben számtalanszor megtapasztaltam már, hogy gyógyíthatatlan betegség nincsen, csak gyógyíthatatlan ember.

[Dr. David R. Hawkins: Erő kontra erő alapján]

“Aki 500-as tudatossági szint felett
tud tartózkodni annak a jutalma...”

● kiváló testi-lelki egészség
● tökéletes kapcsolati rendszer (önmagával és másokkal)
● fantasztikus kreativitás és intuíció, mely bőséget eredményez

Érdekel a könyv!

Változtasson! A holnap már ma kezdődik!
Ön tudta?

Mindig a személyen múlik, hogy valóban szeretne-e változni, változtatni?

Fontos az elhatározás...

Akiben nem elég erős az elhatározás, az nem fogja tudni a krónikus testi-lelki betegségeit, a kapcsolati problémáit és az anyagi helyzetét megjavítani.

Rajtunk múlik!

Jó hír viszont, hogy kivétel nélkül minden csak rajtunk múlik.

MOKSA TÁRSASJÁTÉK©

Lehetőség a változáshoz, változtatáshoz!

A Moksa Társasjátékot© Prech Katalin, matematika – fizika szakos tanárnő és négy unokája alkották meg annó 2014-ben. Azóta több ezer ember; több száz játékot játszott már. A tapasztalatok alapján nagyon hasznos eszköznek bizonyult. Az embereknek egy ilyen közös összejövetel megadja azt az erőt a változtatáshoz, változáshoz, amit egyénileg addig nem sikerült megtenniük. Rengeteg esetben egy hajszálnyi külső segítség is elég ahhoz, hogy valaki meg tudjon oldani egy olyan egészségügyi, kapcsolati; vagy anyagi problémát, amit segítség nélkül sokszor évekig, évtizedekig sem sikerült.

Jelentkezés a játékra!

Egészség

Minden itt kezdődik el. Ez az alapja mindennek.

Fiatalság

Az életkor csupán egy szám. Az ember még 60-on túl is lehet fiatal; de 30 évesen is érezheti magát idősnek.

Szépség

Ha elég ügyesek vagyunk egészségünk és fiatalságunk megőrzésében, akkor a szépség automatikusan sugározni fog belőlünk.

Legfőbb értékeink

Együtt könnyebben megőrízhetjük legfőbb kincseinket

A Moksában mindannyian igyekszünk egészségesek, fiatalok és szépek maradni. Mindent megteszünk azért, hogy igazán jól érezhessük magunkat a bőrünkben.

Tudjon meg többet
About Logo
Ingyenes holisztikus tanácsadás

Telefonügyeleten az utóbbi időben rendkívül sok daganatos személy kérte ki a véleményemet, hogy: • Tud-e tovább élni? • Meg tud-e gyógyulni? • Vajon mit tegyen azért, hogy ez a rettegett betegség többé már ne újuljon ki?

Az eddigiek alapján még a nagyon előrehaladott állapotban is van lehetőség az emberhez méltó életre; de véleményem szerint sokkal egyszerűbb és könnyebb a megelőzés. Ezért szívből ajánlom a Moksa Társasjátékon© való többszöri részvételt azoknak a személyeknek:

• Akik tudják magukról, hogy elfojtós a személyiségük. • Akikről azt mondja a környezetük, hogy ők mindig másokért élnek.• Akik nem mernek kiállni maguk mellett.

Az ilyen embereknek ugyanis pár évtized alatt sajnos nagy esélyük van arra, hogy valamilyen daganatos betegség kialakuljon a szervezetükben. Amikor már megjelenik a tünet; ehhez még olyan nagyfokú pánik, ijedtség is társulhat, hogy sokkal nehezebb, de nem lehetetlen megfordítani a folyamatokat.

Bencze Ilona telefonos rendelése

Minden kedden 14:00 - 16:00 között hívható a
+36 20 414 0339 -es mobiltelefonszámon.

Felhívom Üzenek
Depresszió

Korunk népbetegsége

A mostani legmodernebb tudományos írások, művek is nagyon sokszor említik, hogy korunk népbetegsége a depresszió: nem más, mint elfojtott agresszió.

Különböző fokozatai vannak. A nem kezelt depresszióból alakul ki a pánikbetegség is. Magyarországon nem csak a középkorúak, hanem már rengeteg fiatal szintén pánikbetegséggel küzd. Ha valakinek ilyen problémája van, akkor őt minél hamarabb szívesen látnánk egy Moksa Társasjátékon©, hiszen ezeket a problémákat sem lehet hatékonyan és tartósan megoldani a különböző kémiai gyógyszerekkel.

Tartósan és hatékonyan, nagyon sikeresen úgy lehet megoldani ezeket a problémákat, ha az ember felismeri a saját maga elfojtásait, szembenéz önmagával, végig gondolja a kapcsolati rendszerét; és egy jó szakember vagy csoport meg tudja adni azt a kis hiányzó szalmaszálnyi segítséget, ami átlendíthet bárkit a holtponton.

Jelentkezés a játékra!
tarsas

Nincs semmilyen mozgásszervi problémám !

55 éves vagyok

Tartson velem, hogy aztán együtt mehessünk tovább ezen az úton!

A férfiak- és nők vegyesen: a kor előre haladtával elfogadják, hogy mozgásukban korlátozottakká válnak; őrült (csipő, térd, gerinc) fájdalmakkal élnek együtt és beletörődnek, hogy erre nincs megoldás. Érdemes arra időt, energiát és pénzt fordítani, hogy kisebb csoportban leüljenek Moksa Társasjátékot© játszani, mert rengeteg mindent megtudnak magukról, amit idáig nem is gondoltak volna és megkaphatják azt a segítséget, ami megoldást nyújthat a megoldhatatlannak vélt problémájukra.

Egy éve minden délelőtt rendszeresen fogyasztok
zöld turmixot.

Azt tapasztalatam, hogy a bőröm, a hajam, a körmöm állapota sokkal többet javult a zöld turmix ivásától, mint az elképesztően drága különböző étrendkiegészítőktől vagy kozmetikai cikkektől.

Tovább a Moksa Greenhez!

 

Több visszajelzést kaptam, hogy ezalatt az elmúlt év alatt tíz évet tudtam visszafiatalodni. Mások csodálatos emésztőrendszeri változásokról számoltak be. Kaptam visszajelzést crohn betegektől, bulémiásoktól és anorexiásoktól is, hogy a természetes zöld turmix fogyasztásával sikerült az egyensúlyt visszaállítaniuk.

Szeretnék utána olvasni ennek!

 

Aki eljön a Moksa Társasjátékokra© erről a területről is számos hasznos információt megtudhat.

Jelentkezés a játékra!

Magány ellen

Mivel felbomlottak a többgenerációs családok, ezért nagyon nagy a fizikai távolság is a családtagok között. A fiatalok nem egyszer más megyébe, országrészbe vagy külföldre költöznek. Sajnos arra is van példa, hogy egy ingatlanon belül: egyik családtag az egyik szobában pötyög a számítógép billentyűjén, a másik családtag pedig a másik szobában írogat sokszor ismeretleneknek. Ettől sokkal jobb megoldás a Moksa Társasjátékon© való részvétel, mert ott olyan emberekkel tud a játékos találkozni, akiknek szintén van problémájuk valamilyen területen; és ők is azért jönnek oda, hogy a megfelelő lépést ki tudják választani és meg tudják tenni.

Így a csoportnak a segítő ereje közelebb viszi őket a megoldáshoz.
Kialakulhatnak akár életre szóló ismeretségek, barátságok is.

Potencianövelés

A Moksa Társasjáték© alkalmával a legjobb természetes potenceianövelő termékkel is meg tudnak ismerkedni a játékosok.

Jelentkezés a játékra!

Allergia

Sok embert érintenek az allergiás tünetek, ha valaki már sok helyen megfordult, sok mindent kipróbált és nem javult idáig az allergiája, érdemes a társasjátékokra eljönnie. A játékok alkalmával önmagához képest magasabb energiaszintre tud kerülni és, ha az energiaszintünk megemelkedik, akkor jobban működik az immunrendszerünk és az allergiás tünetek elmúlhatnak.


Játékosok véleményei a Moksa Társasjátékról!


Nem voltak elvárásaim, de nagyon jól éreztem magam. Mindenkinek ajánlom. A játék által jobban megismered önmagadat, terítékre kerülnek rejtett tulajdonságaid Fantasztikus, szenzációs élmény. Szembe nézel önmagaddal, ráeszmélsz dolgokra a saját életeddel kapcsolatban.
Nem vagyok az az átlag gondolkodód ember, szeretem feszegetni, felrúgni a szabályokat. Figyeltem, hogy mire jó ez a játék, kíváncsi voltam hova fog a játék kilyukadni. Nagyon ügyesen ki vannak találva a kérdések, sokat segíthet az ajánlónak a Csepp megismertetésében másokkal illetve azok a személyek, akik keveset foglalkoztak önmagukkal önmaguk elemzésével azok egy csomó olyan kérdéssel találkozhattak, ami elgondolkodtatja őket. Lehetséges, hogy éjszaka azon fognak rágódni vajon jól válaszoltam-e a kérdésekre. Arra ösztökél, hogy nézzünk magunkba, próbáljunk meg válaszokat keresni az adott problémánkra.
Nagyon sokat tanulhat az ember a játékostársaitól illetve rengeteg információt tudhat meg a Moksa küldetésről. Ajánlom bátran mindenkinek, mert izgalmas délután volt.
Nem véletlenül vagyunk itt, mindenki hozott valamit magával a játékba, amiből mindenki tanulhat, beépítheti a saját életébe. Egyfajta élettapasztalat átadás játékos módon. Oldja a feszültésgeket bennünk és tovább gördíti életünket a céljaink felé, ami mindenkinek más és más. Azonban fő cél az, hogy mindenki jobban érezze magát a bőrében.
Ráismerünk olyan élethelyzetekre, amiket észre sem veszünk a saját életünkben. S milyen jó mikor egy ilyen játék által szembesülünk azzal, hogy jé én eddig erre oda sem figyeltem. Ez is segít önmagunknak, családunknak és a környezetünknek. Nagyon ajánlom mindenkinek.
A társasjáték folyamán felmerülő kérdések szenzációsak, nagyon érdekes, hogy az emberben mik vannak belül. Általuk kialakul egy kép a fejünkben, hogy min kellen változtatnunk és azt hogyan valósítsuk meg az életünkben.
A játék során rádöbbentem, hogy túl sokat vállalok magamra és ebből kellene visszavenni. A játék során az ember látja azt, hogy másoknak is vannak problémái, ami erőt ad ahhoz, hogy mindenki a saját problémájával könnyebben megbirkózzon.
Lehetőség nyílik a játék kapcsán olyan információkhoz jutni, ami az embereknek a nehéz helyzetük megoldásához ad időt és energiát valamint segít az adott problémát más szemszögből látni.
Érdemes nem csak szűk körben játszani ezt a játékot, hanem nagyobb társaságban is mert tényleg nagyon jó. Nagyon sok mindent leszűrhet az ember a saját életével kapcsolatban. Közösségformáló lehetőség.Függőségek

A világon eddig csak az anonim alkoholisták szervezetének sikerült a szenvedélybetegségek tartós gyógyítása, mert arra jöttek rá, hogy a szenvedélyektől csak úgy lehet megszabadulni, ha valami úton-módon magasabb energiaszintre sikerül magunkat tartósan felvinni. Ha folyamatosan olyan örömérzés van jelen az életünkben, ami legalább akkora vagy nagyobb a függőség tárgyánál. Amikor valaki ezt a gondolatot átlátja, el tudja fogadni, akkor történhet meg, hogy életmódot váltson és kigyógyuljon a káros egészség- és kapcsolatromboló függőségéből. Egyedül ezt nagyon nehéz véghezvinni, ezért ajánlom a Moksa Társasjátékokon© való részvételt, mert ezeken a játékokon olyan emberek gyűlnek össze, akik szintén szeretnének valamilyen testi-lelki, kapcsolati vagy anyagi problémájukon gyökeresen változtatni. A csoportnak az ereje meg tudja adni az ehhez szükséges bátorságot.


Anyagi Problémák

Vannak olyan emberek, akik egész életükben hiánnyal küszködnek.

A Moksa Társasjáték© erre is megoldást kínál. Első sorban belül kell megváltoztatni a bőséghez való viszonyunkat, ha ez pár társasjáték alkalmával sikerül, akkor a játékvezető döntése alapján a társasjátékon résztvevő beregisztrálhat a Moksa rendszerbe és máris bőséges anyagiakhoz juthat.

Tegye rendbe önmagát és környezetét, hogy azután utolérje a bőség is!
Multi Level Marketing

Aki akar valamit, az talál rá megoldást... aki nem... az pedig talál rá kifogást! 11 évvel ezelőtt (annak idején 2008-ban) amikor megismerkedtem az MLM-es szisztémával, az egyik kollégámtól kaptam egy kis kártyát.

A kis kártyán olvasható

• Jövedelem kiegészítés • Anyagi függetlenség • Saját vállalkozás • Több szabadidő • Egyéni kibontakozás • Mások segítése • Megismerkedés új emberekkel • Nyugdíjba vonulás • Gondoskodás az utódokról

Tartson velem!

Több tízezer munkatárssal a hátam mögött nyugodtan mondhatom, ha valaki a fentiek közül keres valamilyen problémájára megoldást, a multi – level marketinges rendszerben ezt valóban megtalálhatja.
Ragadja meg az alkalmat a változtatáshoz és jelentkezzen most!

Jelentkezését e-mailben ( info@ilonamed.at ) vagy telefonon is szeretettel fogadjuk ( +36 20 778 5621 )


A ( * ) csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

  captcha


   

  A társasjátékon való részvétel 5000 ft-ba kerül.
  A játékkal mindenki nyer; de a győztest külön, értékes termékekkel is megajándékozzuk.

   

  Amiben segítségemre lehet...  • magányos vagyok
  • látásprobléma
  • halláscsökkenés
  • párterápia
  • családi viszály
  • örökösödési problémák
  • daganatos megbetegedés ellen
  • rák ellen
  • munkamánia
  • alvászavar
  • izületi gyulladás
  • depresszió
  • függőségek
  • szenvedélybetegség
  • meddőség
  • öregedés
  • emésztőrendszeri problémák
  • tavaszi fáradtság
  • allergia leküzdése

  Ezért jó eljönnöm...  • jó társaság
  • hétvégi program
  • potencia növelés
  • pénzkereseti lehetőség
  • libidó fokozása
  • párkeresés
  • üzleti lehetőség
  • egészségmegőrzés
  • kikapcsolódás és szórakozás
  • csapatépítő program
  • multi level marketing
  • jövedelem kiegészítés
  • saját vállalkozás
  • szépség és fiatalság
  • csapatjáték
  • anyagi függetlenség
  • megismerkedés új emberekkel
  • szabadidős program

  Egy igazán hatékony megoldás a problémáira… Nem hiszi? Járjon utána!